Pàgines

diumenge, 25 de setembre del 2011

LÍDERS!

El Reus segueix com a líder després de guanyar 1-0 al Manacor i augmenta la distància a 3 punts amb el segon classificat gràcies a l'empat a 1 entre Dènia i Huracán.

Partit tens el que s'ha viscut avui al matí al Muni de Reus. Els locals han començat dominant la pilota i oferint un futbol vistós que ha estat agraït pels seus aficionats. Els balears, però, s'han tancat molt bé al darrere deixant molts pocs espais pel trident ofensiu reusenc format per Chumbi, Trujillo i Jorge. El Reus anava avisant de mica en mica la porteria defensada pel porter Vives i una rematada de Beñat després d'un servei de falta estratègic ha estat a punt de convertir-se en l'1-0. Chumbi, Trujillo i Jorge també han disposat de bones opcions per adelantar als roig-i-negres, però no ha estat fins a l'últim minut de la 1a part quan el primer dels tres ha aprofitat una bona passada de Marquès per esquivar al porter controlant-la molt bé i establint a porta buida l'1-0 que el Reus mereixia. Així s'arribava al final dels primers 45 minuts amb un Reus dominant i un Manacor que encara no havia creat perill.

L'inici de la 2a part no ha variat gaire respecte a la 1a part, però el Manacor ha fet actuar a Àngel en un u contra u que el davanter balear, Rubio, no ha sabut materialitzar. La calor es notava i el Reus ha anat perdent el monopoli de la pilota, tot i això, els reusencs han disposat d'algunes ocasions per trencar el partit. El Manacor més fort físicament que el Reus s'ha estirat més i ha arribat a l'àrea del Reus amb cert perill. Al minut 79 l'àrbitre ha decidit expulsar a Beñat per doble amonestació; l'expulsió ha estat molt rigorosa i tal com estava el partit, l'afició reusenca a carregat contra el senyor Enrique Sanchís Cambra. Castillejo ha intentat camuflar la baixa de Beñat substituint la referència atacant del Reus, Trujillo, per Borja, un jugador més defensiu. Els més de 10 minuts restants s'han fet llargs i tensos ja que el Manacor arribava cada cop amb més perill a la porteria d'Àngel. La ira definitiva dels aficionats locals cap a l'àrbitre s'ha produït quan aquest ha senyalat 5 minuts de temps afegit, que no s'adeqüaven als minuts que es podien haver perdut durant el partit. Al minut 93 el Muni ha viscut una situació de pànic i drama total quan una malentesa de la defensa reusenca ha estat apunt de ser aprofitada per Rubio, però ha enviat la pilota al travesser. Finalment l'àrbitre senyalava el final del partit amb el resultat d'1-0 favorable al Reus.
Chumbi celebra amb Marquès
el gol reusenc

Així doncs, l'afició del Reus ha pogut celebrar la Festa Major de Misericòrdia amb una victòria treballada del seu equip, que es situa líder amb 15 punts i amb 3 de marge sobre els segons classifcats: l'At. Baleares i l'Huracán.

El Reus ha jugat amb: Àngel; Carrasco, Sangrà, Ferran, Edu Vives; Beñat Alemán, Álvaro, Marquès; Jorge (Masqué '60), Chumbi (Pablo Álvarez '70) i Trujillo (Borja '80).

Una de les anècdotes del partit la protagonitzat el Manacor jugant amb la segona equipació del Reus degut a que les samarretes que l'equip visitant portava per disputar el partit eren massa semblants a les roig-i-negres del Reus.

El proper partit del Reus serà dissabte vinent al camp del Llagostera a les 17:00 si no hi ha cap novetat.