Pàgines

diumenge, 2 d’octubre del 2011

I ara, comença la veritat!

Empat treballat del Cadet B de la Salle al camp del Cadet de Les Borges (1-1) en l'ultim partit de pretemporada abans de començar la lliga la setmana vinent.

La Salle començava el partit amb el peu esquerre després que, passats només dos minuts de partit, Les Borges s'avancés aprofitant una badada de la defensa visitant. Les coses han empitjorat minuts més tard quan Magí s'ha trencat el braç dret en una caiguda desafortunada. A partir d'aleshores La Salle s'ha posat les piles i ha aconseguit l'empat al cap de pocs minuts, en una jugada per banda esquerra d'Arnau Anguera qui ha fet la passada de la mort per Roger que no ha perdonat. Passaven els minuts i els dos conjunts tenien bones ocasions per desfer l'empat però han estat desencertats i el marcador no s'ha mogut.

La segona part s'ha iniciat amb la mateixa tònica amb la que s'havia arribat al descans. Les ocasions es repartien, però La Salle ha tingut el gol molt a prop quan Andreu ha engaltat un xut des del vèrtex de l'àrea que s'ha estabellat al travesser. Les coses s'han complicat pels de J.M. Agell i Raul (absent) quan Ernest s'ha lesionat i Jesús - jugador de camp - ha hagut d'ocupar la seva posició. Les Borges ha crescut i ha començat a tenir més oportunitats que La Salle, destacant una de molt clara que ha acabat al pal. Tot i la nova posició, Jesús s'ha lluït en un u contra u salvant els mobles de La Salle, que estava patint per aguantar el resultat. Els nervis del partit han propiciat piques baralles entre jugadors d'ambdós equips.

Finalment el marcador no s'ha mogut i el partit ha acabat en taules. L'empat ha deixat més satisfets als jugadors de La Salle, que tot i comptar amb l'ajuda d'alguns integrants del Cadet A, han treballat de valent contra un rival que es troba en el grup del Cadet A.

Fitxa tècnica:

La Salle: Ernest; Pau, Magí, Benito, Jesús; Roger, Arnau, Ignasi, Xavi, Lluís; A. Anguera. Han guadit de minuts els no titulars: Joaquim, Francesc i Andreu.

Àrbitre: jove del poble de 70 anys, amb els pantalons a l'altura de l'esòfag. No ha ensenyat cap targeta aferrant-se a la seva frase: "Sóc un àrbit que deixa jugar, no pito mariconades, però si us pegueu us fotré fora del partit."Se l'ha vist atret pel cercle central, el qual no ha abandonat en tot el partit. Entre les seves frases també cal destacar: "Sembla que vulgueu jugar a futbol sala," "Si m'agafa d'esquenes no puc veure el que passa," "A 1a divisió hi han 5 o 6 àrbits que s'equivoquen més que jo, que només sóc un!"