Pàgines

diumenge, 13 de novembre del 2011

Monòleg de LÍDER

La Salle continua líder després de golejar el Cambrils a domicili per 0-9. Els gols han estat obra de Pardo(x4), Montes(x2), Víctor, Andreu i Lluís.

Abans del partit els jugadors sallencs han sortit amb una samarreta que contenia un missatge d'ànim per Edu.

Els jugadors han sortit amb un missatge
d'ànim pel lesionat,  Edu
Els jugadors sallencs sortien al camp amb la clara mentalitat de continuar líders una setmana més. Només començar la Salle ja va avisar amb algunes arribades per les bandes i al minut 8 una fantàstica passada d'Arnau superant per dalt la defensa cambrilenca la va aprofitar  magistralment Pardo amb una gran vaselina que va acabar al fons de la xarxa. Tal i com ja s'havia vist en el partit anterior, la Salle va exhibir un joc de toc, treient la pilota controlada des del darrere. Al minut 13 la pilota va tornar a caure als peus de Pardo a la frontal de l'àrea i amb una molt bona volea va batre al porter local col·locant el 0-2. Només dos minuts més tard, Pardo va quedar-se sol davant el porter novament, aquest cop la seva rematada la va desviar el porter, però Montes, molt atent, va aprofitar el refús i va fer pujar el 0-3 al marcador. Aleshores la Salle va decidir dormir el partit al mig del camp, tot i que no va renunciar al atac i al 29' una molt bona centrada de Lluís per la dreta va arribar a Pardo, que rematant de primeres va fer el quart. Era el primer hat-trick de Pardo a la Salle, però encara li quedarien ganes per fer el quart, quan, només dos minuts més tard, una excel·lent passada d'Oriol va deixar a Pardo sol contra el porter, sense problemes per fer el cinquè de la Salle i tancar el seu poker de gols. Amb aquesta maneta s'arribava al final dels primers 40 minuts.

La segona part va començar força equilibrada, tot i que la Salle continuava amb el pes del joc. Els visitants van haver d'esperar 12 minuts per tornar a perforar la porteria local. Al 52', Oriol, altre vegada exercint de passador, va enviar una gran passada a Víctor i aquest va definir amb un potent xut per damunt del porter, que es va quedar a mitja sortida. Malgrat perdre per molta diferència el Cambrils continuava lluitant per marcar algun gol però la defensa sallenca i Pol van estar molt encertats. La Salle continuava creant molt perill per les bandes, gràcies a la velocitat de Lluís i Oriol. En una d'aquestes arribades, Lluís per la banda esquerra, va arribar fins la línia de fons i va posar una molt bona passada rasa a Andreu que des del límit de l'área va col·locar la pilota fora de l'abast del porter i va establir el 0-6. Sense minvar l'atac, la Salle va tornar a marcar al 73' gràcies a una fentàstica definició de Lluís davant el porter local. Finalment al minut 79, Montes va marcar el seu segon amb un excel·lent xut des del vèrtex de l'àrea petita per l'escaire. No hi havia temps per més i el partit finalitzava amb el contundent resultat de 0-9.

Al final del partit la valoració va tornar a ser d'allò més bona, i com sembla que serà habitual aquest any, no només pel resultat, sinó també pel joc.

Gràcies a aquest marcador, els de J. Juncosa continuen al capdavant de la classificació amb 16 punts seguits d'aprop per Baix Camp i Salou (-1) amb 15 punts cadascun. Un dels rivals que es plantejaven més forts a principi de temporada, el Falset, s'ha despenjat dels primers llocs després de perdre dos partits seguits. Un dels resultats sonats de la jornada ha estat l'empat a 5 entre MAS PELLICER i Cambrils Unió. La setmana vinent la Salle rep, al Mas Iglesias, la Pastoreta, equip que ocupa l'última plaça, sense haver sumat encara i amb 51 gols en contra. Bon partit per seguir amb la ratxa de golejades de l'equip groc-i-negre. En el seu grup, el Cadet B va encaixar una nova derrota al camp d'un dels rivals més durs de la categoria, el Montblanc.

Fitxa tècnica:

La Salle: Pol; Poy, Veciana, Dídac, Sabaté; Juncosa, Arnau, Víctor, Oriol; Montes i Pardo. A l'equador de la 1a part han entrat per Poy, Sabaté i Víctor, els suplents Joaquim, Lluís i Andreu. A partir d'aquí s'han produït diverses rodes de canvis durant el partit. No han pogut disputar el partit Ferré, lesionat, i Frigola, absent.

Cambrils: Aleix, Àlex, Dídac, Luís Miguel, Eloi, Aitor, Aleix, Jason Alan, Markel, Yeray i Pablo.

Àrbitre: Francisco J. Serrano Conte. Va ensenyar targeta groga al local Pablo i al visitant Lluís. Va estar bastant correcte durant el partit però es va descuidar de pitar dos molt probables penals a favor de la Salle.