Pàgines

dissabte, 24 de setembre del 2011

Dos cadets de primera!

El Cadet A semblava tenir el partit controlat marxant 3-0 al descans però el Cadet B no s'ha arronsat i ha donat la cara.

A causa de que el B no tingués porter, l'encarregat, Tato ha ajudat els de Raul i J. M. Agell posant-se sota els pals.

El partit ha començat amb moltes impressisions per part dels dos equips que intentaven adaptar-se a l'estat del terreny de joc de la Salle. Hi havien moltes pilotades i no hi havien ocasions a part d'alguns xuts llunyans del Cadet A. Els minuts han passat i els de J. Juncosa han començat a oferir una millor imatge, volent demostrar les seves noves ambicisions, així doncs, minuts més endevant una passada bombejada d'Andreu l'ha aprofitat magistralment R. Juncosa marxant del porter amb un control amb el cap i ficant-la al fons de la xarxa per obrir la llauna. A partir d'aquí l'A ha tingut diverses oportunitats fins que un centrada d'Andreu ha estat controalada i convertida en gol per R. Frigola. A la jugada següent una altra passada d'Andreu trencant la línia defensiva del B s'ha transformat en el 3-0 després d'una molt bona definició de R. Frigola. Així s'arribava al descans amb un Cadet A molt sòlid defensivament i controlant el partit.

Al descans els dos cadets han mogut fitxes, donant entrada, per part del A, a David Montes, nova incorporació per J. Juncosa. Tot i la sensació de domini del Cadet A el B s'ha anat acostant i al cap de pocs minuts de la represa Pere Díaz a aprofitat una genial passada d'Arnau Anguera per col·locar el 3-1 al marcador. A partir d'aquí ha entrat la por al cos al Cadet A i minuts més tard Arnau Anguera ha superat a Pol, tot i que li ha fet penal, i ha aconseguit ajustar molt més el marcador a 3-2. Aleshores han començat una sèrie de minuts angoixants on es veia que els dos equips volien la victòria. Qui ha tingut més fortuna ha estat el Cadet A gràcies a un gol de Pardo a passada d'Andreu. Però la reacció per part del B ha estat immediata amb un gol d'Arnau Anguera, que estava en offside tot i que l'àrbitre J. M. Agell no ho ha vist clar i ha donat el gol per vàlid. Malgrat els intents d'empatar del B Pardo ha aprofitat una errada de Tato establint el 5-3 definitiu.

S'ha gaudit d'un futbol disputat i on s'ha vist que els dos cadets tindran molt a dir aquesta temporada en els seus respectius grups. El partit s'ha disputat sota l'atenta mirada dels directius de la Salle, S. Juncosa i Buenafuente.

Fitxa tècnica:

Cadet A: Pol; Poy, Dídac, Aleix, Lluís; R. Juncosa, Arnau, R. Frigola, Víctor, Andreu; Pardo. Han gaudit de minuts els no titulars: Celma, Ferré i Montes.
Cadet B: Tato; Artur, Isma, Benito, Jesús; Magí, Pere, Lluís, Xavi, Ignasi; Arnau. Ha gaudit de minuts el no titular: Francesc Sardà.
Àrbitres: Raul Alfageme (1a part) i J. M. Agell (2a part) catalans. No han ensenyat cap targeta al tractar-se d'un partit amistós. A la 1a part l'àrbitratge ha estat més tou, deixant jugar més i en la 2a part tot el contrari: àrbitratge estricte.