Pàgines

divendres, 23 de setembre del 2011

Barça B - Recreativo

Aquest dissabte és un bon moment pel filial blaugrana per alçar-se amb la que seria la segona victòria de la temporada pels nois d'Eusebio. Doncs, el Barça B, no ha començat amb massa bon peu aquesta Liga Adelante, i amb molts dubtes cap al seu entrenador Eusebio comparant-se amb l'exentrenador, Luis Enrique, qui ara seu a la banqueta de la Roma degut als bons resultats obtinguts el darrer any. L'equip haurà de suar per no complicar-se la situació i oferir la bona imatge, que sempre ofereix, però acompanyada de resultats com va passar a Cartagena. A més de ben segur que el 10 del Barça B, Sergi Roberto li voldrà dedicar un bon partit a la seva ciutat natal, Reus, aquest cap de setmana de Festa Major de Misericòrdia!

Per la seva banda el Recre arriba en bona forma després d'haver sumat els 3 punts en els últims dos partits de lliga, contra Hércules i Elche, dos rivals de nivell. En la seva primera temporada al capdavant de l'equip andalús, Álvaro Cervera, buscarà tornar l'equip amb més història d'Espanya a la màxima divisió nacional, la qual va perdre fa tres temporades. Esperem que el Barça B li posi les coses difícils a un equip amb tanta ambició com el Recre.

Recordem que el filial no podrà comptar amb els lesionats J. Soriano, Ilie i Gustavo, a més Eusebio té el dubte d'Armando amb molèsties. El partit comensarà a les 18:00 però es podrà seguir mitja hora abans pel canal Esport 3.

Molta sort al Barça B i a S. Roberto en especial!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada