Pàgines

diumenge, 9 d’octubre del 2011

3 punts per començar!

Gran partit de la Salle que comença la lliga guanyant el derby contra el Santes Creus per 3-1, tot i que al final s'ha patit una mica. Els gols han estat obra d'Arnau, David Montes i Oriol.

Primera fotografia oficial de l'equip (falta Edu)
Partit molt disputat el que s'ha viscut al Municipal Mas Iglesias entre la Salle i el Santes Creus. El partit es plantejava com un derby reusenc més, però el tractar-se dels primers tres punts en joc de la lliga, era un al·licient més. Els dos equips volien començar guanyant el partit i els primers minuts de l'encontre han estat marcats per les bones ocasions que han disposat els dos equips. Semblava que la Salle hi donava més que els visitants però en un contraatac el Santes Creus ha sorprès la defensa sallenca i ha obert la llauna. La reacció dels de J. Juncosa no s'ha fet esperar, i Arnau ha empatat el partit després d'un servei de cantonada de R. Juncosa. Minuts més tard David Montes ha avançat la Salle aprofitant una passad d'Oriol que havia fet una gran jugada personal. D'aquesta manera s'arribava al descans, amb la Salle dominant el marcador, però amb un Santes Creus perillós en els seus atacs.

A la 2a part el partit ha seguit amb la mateixa tònica i tot just començar-la Oriol ha establert el 3-1 aprofitant un u contra u davant el porter rival. A partir d'aleshores el Santes Creus s'ha ficat al cap la idea d'anar a empatar el partit i els locals han hagut de defensar de valent a partir de l'equador de la 2a part. Moltes ocasions del Santes Creus han fet patir als de la Salle, i semblava que el 3-2 arribaria. Però la Salle també ha intentat sorprendre els visitants en un parell de contraatacs. Els últims deu minuts finals s'han fet llargs i angoixants pels jugadors de la Salle i degut a aquests nervis el joc s'ha tornat més agresiu i l'àrbit s'ha vist obligat a ensenyar algunes targetes als jugadors sallencs, tant per faltes, com per protestar. Una rematada al travesser i una errada en una rematada a boca de canó han estat les ocasions més destecades de les moltes que ha desaprofitat el Santes Creus degut a la mala fortuna i la seva desafinació de cara a porta.
Finalment el resultat no s'ha mogut més i la Salle ha pogut celebrar una victòria contra un dels seus grans rivals. A més ha començat la temporada aconseguint els tres punts, que sempre és important.

Al final del partit els jugadors i l'entranador de la Salle s'han mostrat molt satisfets amb la victòria degut a que la dura pretemporada que s'ha fet ha valgut la pena. La setmana vinent la Salle visitarà l'Hospitalet que ha empatat a dos contra les Borges. Una de les notícies del partit ha estat el debut de J. Sabaté amb la Salle, i el debut en partit oficial amb gol de Montes.

Cal destacar també, la contundent victòria del cadet B al camp del Icomar per 0-9 amb una actuació més que notable dels jugadors de l'A, Dídac, Arnau i Lluís. Així els dos cadets de la Salle comencen amb bon peu el somni de pujar a primera.

Fitxa tècnica:

La Salle: Pol; Joaquim, Dídac, Aleix, Sergi; Arnau, R. Juncosa, R. Frigola, Lluís, Oriol; Montes. Han entrat per Frigola i Joaquim al descans: Andreu i Víctor. Han entrat per Montes i Oriol durant la 2a part: J. Ferré i J. Sabaté. No han pogut disputar el partit Pardo amb molèsties al genoll, que segurament no li impediran viatjar a Hospitalet; i Eduard encara de baixa indefinida per unes molèsties a l'esquena.

Àrbitre: "El català" famós per ser dels pocs àrbits que xiulen en català i per un bon tracte amb els jugadors, explicant els incidents del partit i els seus perquès. Ha ensenyat targetes grogues als locals Arnau, R. Juncosa i Andreu.