Pàgines

dilluns, 2 d’abril del 2012

Salle 9-2 Falset

Partit que es presentava com un dels més complicats dels que restaven de temporada però que els de J. Juncosa van resoldre amb molta solvència. Al minut 2, Ametllé va avançar la Salle; al minut 4, ell mateix va fer el segon i al minut 8, Pardo va fer el tercer. Aleshores l'àrbitre va expulsar el porter visitant per tocar la pilota amb les mans fora l'àrea. Aquesta decisió semblava que era la sentència definitiva però el Falset va aconseguir retallar distàncies al minut 15. Quatre minuts després Ametllé va fer el seu tercer i al minut 22, Frigola aconseguia el 5-1. Al 26', Pardo feia el 6-1 i cinc minuts després el Falset tancava el seu compte golejador establint el 6-2. A la segona meitat Montes va fer el setè i el vuitè en els minuts 60 i 65. Lluís va tancar la golejada fent el novè al 75'.

Aquest va ser l'únic partit de la temporada en el qual van estar disponibles tots els integrants de l'equip. L'àrbitre va ser Joan Masip Sangenis.