Pàgines

dilluns, 23 d’abril del 2012

Molt satisfets

La Salle suma la segona derrota a casa després de perdre 0-1 contra el Salou. El partit es considerava una final pels visitants que gràcies al triomf són virtualment campions de lliga tot i faltar dos partits per disputar-se.

Les graderies de l'Estadi Municipal Mas Iglesies es van omplir com mai per gaudir del partit més decisiu de la temporada.

Els 13 jugadors sallencs que van
poder jugar el partit
La Salle, ja sense jugar-se res, va sortir al camp amb ganes de demostrar que podrien haver estat competint fins l'última jornada amb el Salou i l'Astorga. El Salou sortia més reservat sabent de la rellevància del partit. La primera part va comptar amb el domini posicional del Salou, sense gaires ocasions de gol. Però en aquesta primera part sense gens de moviment va arribar el moment clau del partit. Al minut 38 en una jugada estranya a l'interior de l'àrea local, els visitants van aconseguir avançar-se. Sense temps per més s'arribava a la fi dels primers 40 minuts.

La segona meitat va canviar de registre i es va veure un futbol més dinàmic amb ocasions pels dos equips. L'àrbitre va expulsar Ruben, defensor del Salou, al 67'. Tot i aquest handicap, els salouencs va saber aguantar les envestides sallenques i el marcador no es va moure. És el primer partit de l'any en què la Salle no aconsegueix marcar.

Al final del partit, gran alegria entre els jugadors i els aficionats visitants que celebraven l'ascens i el títol de lliga. La decepció, però, va invair la grada formada majoritàriament per jugadors i seguidors de l'Astorga que havien vingut a animar l'equip que feia jornades havien volgut anul·lar a base de violència. Els jugadors de la Salle, molt satisfets del partit, es van retirar orgullosos amb la temporada que han signat. Tot i no tenir premi l'any ha estat molt positiu i la tercera plaça demostra el grau de competivitat que han assolit els de J. Juncosa en aquesta campanya. No oblidem que encara queden un parell de partits, amb rivals molt assequible; però seria bo sortir al camp amb les mateixes ganes que s'han vist durant tota la temporada. El primer d'aquest rivals és l'Alcover que va sorprendre a la primera volta tot i que es guanyés per 3-0. El Cadet B continua sense aixecar cap i ha empatat al camp de la Selva del Camp per 5-5.

Aquest divendres els jugadors i l'entrenador del Cadet A van anar a sopar a la Pizzeria Góndola de Reus en motiu de la conclusió de l'any, en privat. El sopar també va comptar amb la presència de l'Edu.

Fitxa tècnica:

La Salle: Pol; Sabaté, Celma, Veciana, Lluís; Arnau, Juncosa, Frigola, Oriol; Pardo i Ametllé. Al descans va entrar Víctor i durant la segona part Ferré. No van poder disputar el partit els lesionats Montes i Dídac i els absents Andreu i Poy.

Salou: Rubén, Áxel, Míchel, Cristhiam, Alejandro, Adrián, Manel, Israel, Carlos, Aitor, Fabián, Jairo, Johnny i Yuriy.

Àrbitre: Aser Rodríguez García. Va ensenyar targeta groga al local Frigola i als visitants Cristhiam, Johnny i Rubén, aquest últim va ser expulsat per doble groga. Bon arbitratge sense errades trascendents.