Pàgines

dimarts, 1 de novembre del 2011

Sense problemes

La Salle continua segona després de passar contundenment per sobre del Mas Pellicer derrotant-lo per 0-8. Els gols han estat obra de Montes(x3), Pardo(x2), Lluís(x2) i Veciana(p.)

J. Juncosa ha tornat a utilitzar el 4-4-2 amb dos referències ofensives.

El segon gol de Montes després de la gran assistència de Pardo
El partit ja es plantejava com una molt bona opció per sortir del Mas Iglesias amb una golejada sota el braç i les expectatives no van tardar a complir-se. Quan només es portaven 9 minuts de joc, Pardo va obrir el marcador rematant amb el cap una bona centrada d'Arnau. La Salle no es va conformar amb la mínima avantatge i ràpidament va anar a buscar el segon. Només dos minuts després Montes va aprofitar una molt bona passada en profunditat de Víctor i va establir el 0-2. En aquell moment començava el carrusssel de gols de Montes. Al minut 19, després d'algunes oportunitats clares dels visitants, Montes va tornar a marcar després que Pardo, molt generós durant el partit, li regalés el gol deixant-lo sol contra la porta sense la presència del porter. Sense temps per assimilar ja el 0-3, Montes va estar molt atent enviant al fons de la xarxa un refús del porter després de fer un possible penal a Arnau. Amb el 0-4 la Salle es va relaxar i el Mas Pellicer es va estirar creant diverses ocasions molt clares que no van saber aprofitar pel seu desencert sumat a l'excel·lent atuació del porter Pol. Tot i això la Salle també va tenir algunes oportunitats que tampoc va aconseguir convertir-les en gol. S'arribava al descans amb un molt bon resultat de la Salle però amb el Mas Pellicer apretant i que intentava entrar en el partit.

A la segona part el somni del Mas Pellicer es va esbair quan Pardo va fer el seu segon. Un cop amb la maneta la Salle va continuar atacant. Un penal dubtós sobre Pardo va significar el 0-6, obra de Veciana. Veient les facilitats del partit alguns jugadors de la Salle volien aconseguir el seu gol. El més afortunat va ser Lluís: primer va aprofitar un mal refús del porter després d'una falta xutada per Arnau col·locant el 0-7 al minut 68; més tard, al 74' de partit va tornar a marcar aprofitant un altre regal de Pardo. El marcador ja no es mouria, tot i els intents dels dos equips, i el 0-8 es convertiria en la major golejada de la Salle en el que portem de temporada.

El partit va ser valorat molt positivament per tot l'equip sallenc, tot i que també es va fer autocrítica en el sentit de la relaxació, que en més d'una ocasió podria haver significat algun gol dels locals. Aquest partit ha servit per enfocar aquests dies de festa amb més tranquil·litat i tornar, demà dimecres, als entrenaments amb molta moral per enfocar el proper compromís.

La setmana que ve la Salle rebrà a casa el Pare Manyanet, equip que es va derrotar en la pretemporada amb un contundent 0-5, però que s'ha reforçat amb un nou davanter i ha millorat ocupant, ara mateix, la cinquena posició. La Salle encara és segona a 2 punts del líder, el Falset. Per la seva banda el cadet B va descansar aquesta jornada, cosa que va propiciar que Lluís i Jesús ajudessint al cadet A a guanyar el seu partit, ocupant algun dels llocs bacants per les nombroses baixes dels de J. Juncosa.

Fitxa tècnica:

La Salle: Pol; Joaquim, Veciana, Dídac, Lluís; Juncosa, Arnau, Víctor, Andreu; Montes i Pardo. S'han fet diverses successions de canvis, a la banqueta inicialment estaven Sabaté, Lluís (B) i Jesús, els tres han disposat de minuts. No han pogut disputar el partit Oriol, Poy, Edu i Ferré, tots lesionats.

Mas Pellicer: Mohamed I, Aymen, Khalid, Mohamed II, Raul, Said, Hamid, Ayoub, Mohamed III i Samir.

Àrbitre: Manel Codes Serrano. Va ensenyar targeta groga als locals Mohamed I i Mohamed II. Va estar bastant curós en les seves desicions deixant d'assenyalar algunes faltes clares del Mas Pellicer, per ser, segons el seu criteri, massa descarades.