Pàgines

diumenge, 6 de novembre del 2011

Per l'Edu!

La Salle guanya el derbi contra el Pare Manyaent per 5-1 i es posa líder en solitari després de la derrota del Falset al camp del Salou (3-0). Els gols sallenc, obra d'Oriol(x2), Pardo(x2) i Frigola.

Malgrat l'abultada victòria, el partit va estar marcat per l'acomiadament d'Edu dels terrenys de joc a causa d'una Hèrnia discal.

El primer gol de Pardo
La Salle sortia al camp motivat al cent per cent i amb moltes ganes de guanyar el partit. Tanta era l'ambició que quan només s'havien jugat 2 minuts de partit, Oriol va controlar amb el pit una pilota a l'interior de l'àrea i amb una bona volea va establir l'1-0. Les ganes no van minvar i els locals van buscar ràpidament el segon. Amb un joc molt vistós i ofensiu, i dominant al rival, van arribar algunes ocasions que podrien haver significat el 2-0, però no va ser fins al 17' que el mateix Oriol va aprofitar una centrada en una falta picada per Arnau i amb un excel·lent cop de cap la va transformar en gol. La jugada va ser molt murri ja que Arnau no havia demanat barrera i amb la badada dels visitants, es va entendre perfectament amb Oriol per aconseguir el gol. El joc de la Salle continuava sent molt bo i les ocasions fallides dels darrers partits es van convertir en un joc imponent amb una alta possessió que remarcava la situació de domini que els locals exercien sobre el Pare Manyanet. Tot i el bon joc, els visitants van intentar sorpendre en algunes ocasions però la defensa sallenca, molt ben col·locada, va respondre les situacions perfectament. Al minut 31 va arribar el torn del "pichichi" de l'equip, Pardo va marcar el tercer superant en u contra u al porter manyanet després d'una gran passada d'Oriol. Pardo va repetir al 36' demostrant el seu olfacte, rematant a gol una pilota morta dins l'àrea. Amb el partit molt de cara pels de J. Juncosa s'arribava al descans amb el resultat de 4-0.

A la represa el Pare Manyanet va sortir més endollat i el joc de la Salle va perdre domini. Tot i això la Salle continuava sent l'amo del partit i just començar Andreu va estar a punt de marcar quan la seva centrada es va enverinar i es va estabellar al travesser. El P. Manyanet va respondre ràpidament amb un altre travesser, però el pes ofensiu dels visitants es concentrava bàsicament, en el seu punta, Nil. En un contraatac el davanter va driblar a Pol i va aconseguir el 4-1 al minut 62. D'aquesta forma la Salle no va complir l'objectiu de dos partit seguits tancant a zero. Semblava que el P. Manyanet entraria en el partit però al 68' una molt bona passada d'Andreu superant per dalt la defensa visitant, la va rebre Frigola que no va perdonar i va establir el 5-1. Tot i el gol, el P. Manyanet no es va arronsar i va continuar buscant ajustar una mica més el marcador. Tot i els nombrosos intents, la defensa de la Salle va estar molt fina i el Pare Manyanet no va poder fer el segon. Finalment s'arribaria al final del partit amb el contundent resultat de 5-1.

La valoració final va ser molt bona, sobretot pel joc exhibit durant tot l'encontre, tot i que es va lamentar el fet de rebre el gol. Els jugadors van dedicar la victòria a Edu i esperen dedicar-li una fita major al final de temporada.

Al arribar a casa els jugadors sallencs van rebre la bona notícia que el Falset havia perdut davant el Salou i, que per tant, eren líders en solitari amb 13 punts! Amb aquest lideratge els equip que queden més a prop de la Salle són Baix Camp, Falset i Salou(-1) amb 12 punts cadascun. La setmana que ve, la Salle visita el camp del Cambrils, equip que ocupa l'onzena plaça amb només 3 punts, però amb un partit menys (contra el Salou). En el seu grup, el cadet B ha aconseguit un punt a casa davant el Baix Camp B empatant a tres. Aquesta jornada els de Raul i J.M. Agell han comptat amb l'ajuda dels jugadors del cadet A, Pol, Dídac i Juncosa.

Fitxa tècnica:

La Salle: Pol; Joaquim, Veciana, Dídac, Lluís; Arnau, Juncosa, Víctor, Oriol; Pardo i Montes. Al descans han entrat substituint Joaquim, Lluís, Víctor i Oriol; Poy, Sabaté, Frigola i Andreu. A partir d'aquí hi han hagut alguns canvis durant la segona part.

Pare Manyanet: Rubén, Marc, Mario, Jaume, Miquel, Àlex, Armand, Nil, Arnau, Roger i Daniel.

Àrbitre: Joan Manel Serra de Diego. Va ensenyar targeta groga al local Dídac, i al visitant Miquel. Va exercir un àrbitratge molt correcte, sense errades greus.