Pàgines

diumenge, 11 de març del 2012

Recuperant el bon joc

La Salle guanya de nou amb bon futbol després de superar el Cambrils per 8-0. Els gols sallencs han estat obra d'Ametllé (x3), Lluís (x2), Pardo (x2) i Ferré.

Xavi Pardo ha tornat als terrenys de joc després d'uns mesos lesionat. Ha estat obassionat quan ha entrat al camp i els seus gols han estat celebrats amb molt d'entusiasme per part de l'afició.

El gol de penal de Pardo
Des del primer segon de joc la Salle ja ha sortit amb moltes ganes de recuperar el bon futbol que feia uns quants partits que no s'acabava de trobar. Al minut 5, Ametllé ha fet el primer definint en un u contra u. El mateix Ametllé ha repetit al 19' quan ha aprofitat una pilota dins l'àrea per fer el segon. La Salle ha continuat atacant sense parar i amb un joc de possessió molt vistós. Al minut 30, Lluís ha posat el 3-0 amb un golàs de fora l'àrea. Vuit minuts després, una jugada col·lectiva on han intervingut gairebé tots els jugadors locals ha acabat en el 4-0 novament de Lluís superant el porter cambrilenc en un mà a mà. Així s'arribava al final dels primers 40 minuts.

Només dos minuts després de la represa, Ametllé tancava el seu hat-trick, després d'aprofitar una passada d'Arnau, driblant-se el porter visitant i definint a porteria buida. La intensitat després del 5-0 s'ha reduït tot i que la Salle continuava dominant clarament el partit. Al minut 70 el partit ha tornat a activar-se amb un penal sobre Pardo que ha transformat el mateix davanter. Només un minut després Pardo ha robat una pilota en camp contari i després d'una carrera en solitari ha aconseguit marcar el setè. Ferré ha posat el fermall al partit aconseguint el vuitè amb un xut creuat al 79'.

Recuperant el joc de vistós i amb una gran golejada els de J. Juncosa han marxat molt satisfets amb el partit que havien jugat. Malgrat això, la situació a la lliga continua igual, a set punts del Salou i a un de l'Astorga. La setmana vinent, la Salle no es mou de Reus però visita el camp de la Pastoreta, l'últim classificat. Serà una altra bona oportunitat per practicar el futbol que avui s'ha vist al Mas Iglesias i per mantenir la moral alta. Aquesta setmana el Cadet B ha descansat.

Fitxa tècnica:

La Salle: Pol; Celma, Dídac, Veciana, Lluís; Arnau, Juncosa, Oriol; Montes, Frigola i Ametllé. Durant la primera part han entrat Ferré i Andreu i a la segona ha entrar Pardo. No han pogut dusputar el partit el lesionat Víctor i els absents Poy i Sabaté.

Cambrils: Aleix, Àlex, Roger, Dídac, Luís Miguel, Eloi, Joan, Aitor, Jason, Anton i Markel.

Àrbitre: Juan José Motera Montero. Ha ensenyat targeta groga als locals Dídac i Oriol i als visitants Àlex i Aleix. No s'ha volgut complicar la vida i no ha entrat en polèmica, el partit li ha posat fàcil.