Pàgines

dissabte, 25 de febrer del 2012

La Salle seguiex sumant

La Salle suma una nova victòria després de superar el Mas Pellicer per 6-3. Els gols sallencs han estat obra de Veciana (x2), Arnau, Ametllé, Oriol i Lluís.

El gol d'Ametllé
El partit ha començat amb molts dubtes per part dels jugadors de la Salle que no es trobaven còmodes sobre el terreny de joc. Malgrat això en una de les jugades d'atac dels homes de J. Juncosa, l'àrbitre ha senyalat penal per mans d'un defensa del Mas Pellicer. Veciana ha assumit la responsabilitat del llançament i ha aconseguit batre el porter visitant establint l'1-0. Tot i el gol, el Mas Pellicer ha continuat tenint més presència en el joc i al minut 28, un penal per mans de Víctor, s'ha convertit en l'1-1, obra de Samir, que ha fet els tres gols del seu equip. Amb aquest resultat i la sensació que s'havein deixat escapar 40 minuts s'arribava al descans.

A la segona part hi ha hagut un canvi radical en el partit i només començar la Salle ja ha donat sensació de millora. Només un minut després de la represa, Arnau ha avançat els locals definint a porta buida després d'una bona jugada i passada d'Ametllé. Quatre minuts després, el mateix Ametllé feia el tercer regatejant-se al porter, i al 46', Oriol col·locava el 4-1 definint molt bé en un u contra u. Després d'uns minuts de tranquil·litat el partit s'ha tornat ha posar mogut. Al minut 68 un penal inexistent es convertia en el 4-2 i al 70' Veciana tornava a transformar una altra pena màxima per posar el 5-2. Al 72' es tancava el compte golejador dels locals després que Lluís aprofités una errada del porter del Mas Pellicer. Un minut després els visitants han sorprès la defensa de la Salle i han aconseguit el seu tercer gol. Així s'arribava a la fi del partit, amb el resultat de 6-3.

La valoració final dels de la Salle ha estat bona ja que s'havien aconseguit els tres punts i s'ha restat importància al mal partit en general. La setmana toca visitar el Pare Manyanet, rival a priori assequible i que a la primera volta es va superar per 5-1. Per tant bona oportunitat per seguir sumant a l'espectativa d'una ensopegada de l'Astorga que posés segona a la Salle. Ara mateix, però la Salle, és segona a l'espera del resultat del Falset - Astorga de demà. El Cadet B juga demà al difícil camp del Salou.

Fitxa tècnica:

La Salle: Pol; Celma, Dídac, Veciana, Lluís; Juncosa, Arnau, Víctor, Andreu; Oriol i Ametllé. Al descans han entrat Poy, Montes i Frigola. No han pogut disputar el partit els lesionats Ferré, Pardo i Sabaté.

Mas Pellicer: Mohamed I, Samir, Aitor, Khalid, Mohamed II, Catalin, Said, Hamid, Ayoub, Ahmed, Erik, Aymen, Molina, Aziz, Abdelkarim, Sufyan.

Àrbitre: Carlos Marino Rebanaqué Vidal. Ha ensenyat targeta groga al local Frigola i als visitants Aitor i Erik. Ha aplicat un arbitratge bastant discutit entre els jugadors d'ambdós equips, equivocant-se en algunes jugades puntuals i en un penal en contra de la Salle.