Pàgines

diumenge, 12 de febrer del 2012

El somni continua...

La Salle s'emporta el derbi contra l'Astorga superant-lo al seu camp per 1-2. Els gols sallencs van ser obra de Frigola i Montes.

Oriol ha tornat als terrenys de joc després d'un mes sense poder jugar.

Al final del partit, lamentables incidents provocats per jugadors i cos tècnic de l'Astorga que deixen molt malparada l'ètica del club.

Els jugadors sallencs celebrant
el gol de Frigola
El partit ja s'intuïa calent, era una disputa entre el segon i el tercer classificat i els 3 punts tenien el seu pes en or. L'encontre començava equilibrat, cap dels dos equips volia córrer riscos. Les jugades de perill eren molt aïllades però semblava que l'Astorga havia sortit més ficat en el partit. Amb el pas dels minuts la Salle va anar introduint-se en el partit complicant les coses als locals. Al minut 33, Frigola va obrir la llauna amb un excel·lent xut des de la frontal impossible pel porter de l'Astorga. Les coses es posaven de cara pels de J. Juncosa. Amb aquest resultat i la tònica d'igualtat s'arribava a la fi dels primers 40 minuts.


La segona part no va variar i el joc era molt disputat. Al minut 52 la balança es va desequilibrar clarament pels interessos de la Salle, quan Montes va superar molt bé el porter local en un u contra u. L'Astorga aleshores va posar tota la carn a la graella i al 60' va aconseguir reduir distàncies per tornar a posar-se en el partit. Quedaven 20 minuts i a la Salle li tocaria patir. Va ser llavors quan l'Astorga va començar a desenvolpuar un joc agressiu reforçat amb nombroses amenaces pels jugadors sallencs. Els visitants, però, van aguantar amb molta sang freda les rèpliques i limitant-se a jugar a futbol van treure el partit endavant. Els últims minuts van ser els més tensos però al final es va imposar el futbol i l'esportivitat i la Salle va aconseguir guanyar el partit. 

Alegria immensa al vestuari visitant un cop acabat el partit. Malauradament els locals no van saber encaixar la derrota i una munió de jugadors de l'Astorga (no tots), van impedir la sortida organitzada dels jugadors de la Salle. Rodejant-los, van intentar colpejar amb violència els jugadors als qui amenaçaven de mort. La baralla es va iniciar i el cos tècnic de l'Astorga s'hi va afegir promovent la violència. Alguns espectadors van intentar posar pau al conflicte però també van acabar rebent. Al final els vigilants del camp van avisar a urgències i els incidents es van disoldre. La Salle va sortir molt molesta del camp i espera alguna mostra de disculpa per part de l'Astorga. 

Esportivament ha estat una setmana molt profitosa pels de J. Juncosa que s'acosten perillosament a l'Astroga, ara només a un punt. Els sallencs no depenen d'ells mateixos però fent les coses bé el somni es podria complir. Ara mateix, la confiança de l'equip és màxima. Aquesta setmana no hi hauran partits degut a la celebració del Carnaval però d'aquí dos caps de setmana torna el futbol al Mas Iglesias, la Salle rep el Mas Pellicer, un rival més que assequible i superat amb contundència a la primera volta. També bona jornada pel Cadet B que ha guanyat per 6-4 a l'Icomar amb l'ajuda de Pol, Dídac, Juncosa i Arnau, del Cadet A.

Fitxa tècnica:

Astorga: Jordi, Marc, Pere, Ayoub, Francisco, Cristian, Jonathan, José David, Juli, Joan, Samir, Joel, Ramon, Francisco Javier, Raúl, Pau.

La Salle: Pol; Celma, Dídac, Veciana, Lluís; Arnau, Juncosa, Oriol, Frigola; Ametllé i Montes. Al descans va entrar Víctor i durant la segona part Andreu i Ferré. No van poder disputar el partit els absents Poy i Sabaté, i el lesionat Pardo, que ja ha tornat a entrenar amb el grup.

Àrbitre: Joan Manel Serra de Diego. Ha ensenyat target groga als locals Jonathan, Cristian, José David i Joel; i als visitants Lluís i Veciana. Va exercir un bon arbitratge i no se'l va veure influït per les múltiples crítiques de la graderia.

GO SALLE!

Totes les fotos de la Jornada

Fotos: Josep Garcia Caballé

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada