Pàgines

diumenge, 5 de febrer del 2012

Gran victòria abans de visitar l'Astorga

Bona victòria de la Salle per 5-1 contra l'Hospitalet. Els gols sallencs han estat obra de Juncosa, Ferré, Ametllé (x2) i Arnau.

La Salle ha comptat amb l'ajuda de Pau Pellicer i Lluís Marquès del Cadet B.

En el partit d'avui ha debutat el fitxatge d'hivern de la Salle, Roger Ametllé, que torna a casa després d'una estada al Reus Deportiu. Un reforç de gran nivell que aportarà un salt de qualitat a l'equip.
Un dels gols d'Ametllé

El partit començava elèctric i quan només s'havia jugat un minut de joc, els visitants han aconseguit avançar-se aprofitant la descolocació inicial de la defensa sallenca. La Salle ha vist que el partit se li podia escapar i ha despertat començant a crear alguna ocasió i defensant-se bé dels contraatacs de l'Hospiatalet. Al minut 17 ha arribat l'empat amb una bona definicó de Juncosa que ha aprofitat un refús dins l'àrea. El partit ha seguit igual, molt disputat i igualat, però la balança s'ha desequilibrat favorablement a la Salle quan Ferré ha fet el segon després d'una gran jugada personal marxant del seu marcador amb un bon regat i col·locant la pilota a l'escaire. Amb aquest resultat, s'ha arribat a la fi dels primers 40 minuts.

A la segona part ha arribat el debut d'Ametllé i ha estat clau per acabar de matar el partit. La Salle ha sortit amb un nou aire, dominant la pilota i treient-la jugada des del darrere. Durant els primers minuts ja s'ha vist molt clar que la Salle anava a buscar ek rival i ha creat alguna ocasió de gol. Al 45 ha arribat el 3-1, obra d'Ametllé que ha superat el porter visitant en l'u contra u. Seguint amb la tònica dominant, la Salle ha sentenciat al 53' després que Ametllé aprofités el refús d'un remat de cap de Veciana que s'havia topat amb el pal. Just un minut després una bona jugada d'Ametllé per la banda dreta s'ha convertit en el 5-1 després de ser rematada al fons de la xarxa per Arnau. Els últims mints de partit han estat un pèl desconcertants i l'Hospitalet ha tingut opcions de fer el segon però Pol ha estat molt encertat. Fins i tot, els visitants han gaudit d'un llançament de penal que el porter reusenc ha aturat posant en pràctica un de les seves millors virtuts, i és que aquesta temporada, Pol ha aturat els dos penals que li han llençat. Així doncs, tres punts més per la Salle i amb una bona sensació de joc.

Resultat que servirà com una bona injecció de moral per afrontar el partit de la setmana que ve contra l'Astorga, el segon classificat, i on la Salle no podrà perdonar si el vol superar en la calssificació, ara mateix a 4 punts per sobre. A més la setmana que ve torna Oriol, que reapareixerà després d'unes setmanes inactiu. A la primera volta el resultat va ser positiu, amb una victòria per 4-2 però veient la seva progressió s'espera un partit molt difícil. Per la seva banda el Cadet B poca cosa va poder fer contra el líder del seu grup i van perdre per 0-6, tot i l'ajuda de Pol i Lluís.

Fitxa tècnica:

La Salle: Pol; Celma, Dídac, Veciana, Pau; Juncosa, Arnau, Lluís, Ferré; Lluís (B) i Montes. Al descans han entrat Andreu, Víctor i Ametllé. No han pogut disputar el partit el lesionat Pardo i els absents Oriol, Poy i Sabaté.

Hospitalet: Jordi, Josep, Diego, Pau, Agustín, Ricardo, Dídac, Guillem, Paul, Jahir, Albert, Brandon.

Àrbitre: Òscar Alsina Hernàndez. Ha ensenyat targeta groga al visitant Ricardo. Arbitratge sense errades a to amb l'esportivitat del partit.