Pàgines

dijous, 8 de desembre del 2011

Aclarint objectius

La Salle aconsegueix una importantíssima victòria a casa contra el Baix Camp per 3-2.  Els gols locals van ser obra de Montes, Frigola i Arnau. Malgrat la victòria, la Salle perd el liderat arrel que el Salou ha guanyat el partit que li quedava pendent.

Els jugadors de la Salle celebrant
el gol de Frigola
Després de l'última victòria a Falset, la moral dels jugadors era màxima. Les ganes estaven presents en un partit que deixaria clars els objectius de la temporada sallenca. Tot i això, el Baix Camp va sortir endolladíssim amb la intenció de superar en la classificació als de Reus i al minut 4 es van avançar amb un gran gol des de la frontal de l'àrea. La Salle va voler reaccionar ràpidament però el Baix Camp es va tancar molt bé i va dominar aquells minuts. Al minut 17 va arribar l'empat, obra de Montes després d'aprofitar un refús del porter a xut de Pardo. Aleshores el partit es va equilibrar i les ocasions van quedar bastant repartides. No va ser fins al 31' que Frigola va aprofitar una pilota morta a la frontal i col·locant-la molt bé va avançar els locals. Amb el 2-1 s'arribava al descans, encara amb el partit molt obert.

A la 2a part les coses no van canviar, però la Salle va sortit un pèl adormida i justament començar va encaixar l'empat a 2. Els de J. Juncosa van saber reaccionar i 6 minuts més tard Arnau va tornar a avançar a la Salle després d'assegurar una rematada fluixa d'Oriol que ja anava a gol. Restaven encara més de 30 minuts i a la Salle li va tocar defensar-se dels atacs del Baix Camp. Els últims minuts van ser molt tensos i jugadors visitants van acabar perdent els nervis i en alguns casos es va passar d'agressivitat a violència (verbal i física). L'àrbitre va acabar afegint 6 minuts a causa de les nombroses interrupcions del partit produïdes per faltes i alguna petita tangana. Finalment el partit va acabar bé pels reusencs i la celebració posterior va ser eufòrica.

Amb aquesta victòria els de J. Juncosa veuen cada cop més clar l'objectiu de lluitar per l'ascens - pujen els primers de tots els grups i els millors segons de cada parell de grups, en el cas de la Salle, el millor segon dels grups 7 i 8 -  tot i haver estat relegats del primer lloc, en benefici del Salou que ha guanyat el seu partit suspès davant el Cambrils per 5-0. Tot i això la Salle ha augmentat el coixí respecte el tercer classificat, ara és de 4 punts sobre l'Astorga, rival que ja es va guanyar en el seu moment per 4-2. Quedarà ara per veure si la Salle pot competir amb el Salou per guanyar la competició; malgrat tot, tant tècnic com entrenador, asseguren que cal anar partit a partit i definir els objectius a mesura que avancen les setmanes. Aquesta setmana no hi haurà lliga a causa del pont de la Constitució. El proper partit serà doncs la setmana vinent al camp de les Borges, un rival que la Salle no huaria de tenir problemes per superar, però que no li posarà les coses fàcils als sallencs. Per la seva banda el Cadet B va guanyar diumenge 7-0 a la Selva del Camp i avui ha tornar a guanyar, en un partit que havia quedat suspès, contra el CUSA per 3-1. D'aquesta manera l'equip de primer any continua escalant posicions i treu el cap en els llocs capdavanters.

Fitxa tècnica:

La Salle: Pol; Lluís, Dídac, Veciana, Poy; Arnau, Juncosa, Oriol, Frigola; Pardo i Montes. Han durant la primera part Víctor substituint Frigols, al descans ha entrat Celma substituint Lluís i durant la segona part ha entrat Andreu substituint Víctor. Montes es va haver de retirar lesionat però tot va quedat en un ensurt i dilluns ja podrà treballar amb el grup. No van poder disputar el partit Sabaté, malalt, i Ferré, lesionat, tot i que ja s'ha recuperat i ja entrena amb normalitat. Però J. Juncosa ha tingut mala sorti al recuperar-se Ferré ha caigut Pardo per un mes, esperem que el golejador de l'equip tingui una pròspera recuperació.

Baix Camp: Rubén, Jordi, Andrés, Giorgi, Albert, Miguel Ángel, Cristian, Antoni, Julián, Cristian, Miquel. A la banqueta estaven Albert, Petev, Mario i Carlos.

Àrbitre: Adrián García Villalmanzo. Va ensenyar targeta groga als locals Montes i Juncosa i als visitants Albert i Mario. Arbitratge no absent d'alguna jugada polèmica i una mica distret per la pressió que van exercir els dos equips. Va acabar afegint uns excessius 6 minuts al partit.