Pàgines

diumenge, 15 de gener del 2012

Victòria per agafar aire


La Salle torna a sumar els 3 punts després de dos jornades sense fer-ho després de guanyar l'Alcover per 3-0. Els gols locals han estat obra de Lluís, Arnau i Lluís (B).

Novament, degut a les nombroses baixes,  la Salle ha comptat l'ajuda de companys del Cadet B: Pau Pellicer i Lluís Marquès.
El gol d'Arnau

J. Juncosa ha sorprès tothom sortint amb tres defenses i sense davanters purs. Tot i això la productivitat ofensiva de la Salle ha estat molt alta tot i que ha mancat encert. Els jugadors han tardat una mica a adaptar-se al nou sistema i els primers minuts han estat de reconeixement. El partit era incòmode i malgrat haver gaudit d'algunes ocasions el joc no era l'esperat. No ha estat fins al 21' que el partit s'ha encarat cap als interessos sallencs després que una magistral passada de Juncosa l'ha aprofitat Lluís per fer el primer superant per baix al porter visitant. Aquest gol ha tranquilitzat la Salle. A mesura que ha anat avançant el partit la Salle es sentia més còmode i ha buscat amb insistència la porteria visitant però les abundants ocasions de gol eren tallades per fores de jocs, en alguns casos inexistents. L'àrbitre també ha deixat de senyalar durant els primers 40 minuts, tres possibles penals per la Salle. Al minut 33 ha arribat el segon obra de Lluís Marquès que ha superat molt bé al porter amb una finta i ha definit a porteria buida. Sense cap altre canvi important culminava la primera part.


El segon període ha mantingut la tònica del primer però encara amb més desencert. Tot i que la diferència de gols no era gaire alta, l'Alcover no donava senyals com per posar-se en el partit i els de J. Juncosa han afrontat el segon temps amb molta calma i sense arriscar. Les jugades d'atac eren constants i s'han gaudit de molt bones oportunitats per deixar completament fora del partit als visitants. Tot i això l'Alcover ha enviat una pilota al travesser en una de les poques ocasions de les que ha gaudit. Finalment el 3-0 definitiu ha arribat al minut 78 obra d'Arnau que ha aprofitat una centrada de Frigola que li ha deixat el gol en safata.

Amb aquest resultat les coses continuen igual i la Salle és segona a 8 punts del líder, el Salou, i un per sobre de l'Astorga (-1). La setmana vinent la Salle es desplaça a Cambrils per jugar contra el Cambrils Unió, rival que ocupa la 13a posició i que s'hauria de guanyar sense problemes. Per la seva banda el Cadet B va guanyar ahir a l'Astorga per 5-3 amb la col·laboració de tres jugadors de l'A: Pol, Juncosa i Lluís.

Fitxa tècnica:

La Salle: Pol; Celma, Dídac, Sabaté; Veciana, Arnau, Víctor, Lluís, Andreu; Juncosa i Lluís (B). Al descans ha entrat Pau Pellicer i durant la segona meitat Ferré i Frigola. No han pogut disputar el partit Montes i Pardo, lesionats; i Oriol i Poy, absents.

Alcover: Lluís, Aleix, Roger, Xavi, Álex, Rubén, Joel, Artur Jordi, Marc, Josep Maria, Marc, Martí i Albert.

Àrbitre: Óscar García Bodón. No ha ensenyat cap targeta. Ha aplicat un arbitratge molt discutit i ha volgut destacar en tot moment la seva jerarquia no escoltant cap rèplica.

GO SALLE!

Totes les fotos de la Jornada

Fotos: Josep Garcia Caballé

2 comentaris: