Pàgines

diumenge, 27 de novembre del 2011

Cop d'efecte del líder

La Salle continua líder després de golejar per 1-8 el Falset, rival que es preveia complicat. Els gols visitants han estat obra de Montes(x3), Lluís(x2), Veciana, Pardo i Frigola.

Tots els gols sallencs van ser celebrats amb gran entusiasme degut a la importància que se li atribuïa al partit.

Els jugadors de la Salle celebrant el
segon gol obra de Lluís

La Salle saltava al Municipal de Falset amb els ulls posats en sumar una nova victòria i continuar al capdavant de la classificació. La rellevància del partit era molt alta, ja que es considerava una prova per determinar el nivell de l'equip. La Salle va sorprendre ràpidament, després d'una gran jugada col·lectiva, Montes va aprofitar un refús del porter a xut d'Arnau i va fer el primer al minut 6. El partit era molt disputat i la batalla al mig del camp va ser molt dura. Els més ben parats van ser els visitants i en un contaatac al 25', Lluís amb una gran rematad de volea establia el 0-2. El Falset no es va rendir i va posar en perill la porteria de Pol amb algunes centrades perilloses, però el porter reusenc no va haver de fer cap estirada per evitar el gol local. Una possible penal sobre el local Joaquim va posar fi a la primera meitat amb el resultat de 0-2.

La segona part va començar amb el mateix discurs que havia tingut tot el primer període, amb una forta guerra al mig del camp, però amb la Salle xutant més. En una jugada ràpida iniciada per Poy a la banda dreta va arribar el tercer de la Salle, obra de nou de Montes després de tornar a aprofitar un refús del porter, aquesta vegada a xut de Frigola. Era el minut 59 i la Salle veia que el partit no se li escaparia, però caldria estar concentrats per no veure's sorpresos pel bon joc del Falset. Al 65' arribava la sentència definitiva amb el hat-trick de Montes que significava el 0-4. El davanter sallenc va sorprendre la defensa local amb la seva velocitat acabant transformant en gol una pilota que havia de ser del porter falsetà. A partir d'aquí arribava el carrussel de gols dels de J. Juncosa, fent-ne 4 més en els 15 minuts que restaven de joc. Primer Veciana va aprofitar una gran centrada d'Arnau en una falta per fer el cinquè rematant molt bé de cap. Més tard Pardo va empenyar la pilota a l'interior de la xarxa després d'una jugada embolicada a l'àrea local. Al 77' arribava el torn de Frigola després d'una gran centrada d'Oriol per la banda esquerra que va controlar Andreu a l'interior de l'àrea i va cedir el gol a Frigola que va definir molt bé. Una badada de la Salle va significar el gol de l'honor del Falset, ben merescut. Però just un minut després una nova centrada d'Oriol per l'esquerra la va empalmar de primeres Lluís posant l'1-8 definitiu.

Al final del partit l'alegria dels jugadors de la Salle era immensa i la victòria es va celebrar molt al vestidor. Els de J. Juncosa van disputar un partit molt complet i es van deixar la pell amb una temperatura ambient de 5ºC.

Amb aquest resultat la Salle manté el liderat amb 22 punts, i el Salou(-1) continua segon a un punt. La setmana vinent la Salle rep a casa el Baix Camp, equip que es considera juntament amb el Salou, el més fort de la lliga. Per tant, aquest partit sí que serà un veritable examen pels de Reus. Per la seva banda el cadet B va perdre a Bonavista per 4-3 però amb un arbitratge lamentable pels sallencs que va condicionar clarament el resultat.

Fitxa tècnica:

Falset: Andreu, Oriol, Brahim, Roger, Joaquim, Edgar, Grifoll, Sergi, A. David, Agustí i Pau.

La Salle: Pol; Celma, Veciana, Dídac, Poy; Arnau, Juncosa, Lluís, Oriol; Montes i Pardo. Al minut 30 van entrar Frigola i Andreu per Celma i Montes; i al descans ho van fer Víctor i Sabaté per Pardo i Oriol. A més hi van haver diferents canvis a la mitja part i durant el segon temps.

Àrbitre: Jesús Serrano Farnós. Va ensenyar targeta groga als locals Sergi, Marc, Josep i Cristian; i al visitant Andreu. Va aplicar un bon arbitratge tot i que els jugadors locals li van retreure algunes accions dubtoses.