Pàgines

diumenge, 20 de novembre del 2011

Golejada abans del Tourmalet

La Salle suma els 3 punts després de guanyar per 11-1 a la Pastoreta. Els gols locals han estat obra de Montes(x3), Lluís(x3), Frigola(x2), Pardo(x2) i Oriol.

El segon gol de Frigola

El partit ha començat amb sorpresa, pel que fa a la disposició tàctica de J. Juncosa: la Salle ha sortit amb un ofensiu 3-4-3. En els primers minuts la Salle s'ha mostrat una mica desorientada i la Pastoreta ha estat a punt d'avançar-se però primer, Pol desviant la rematada i, després, Sergi salvant el gol sota pals han impedit el gol visitant. Aleshores la Salle ha despertat i ha començat a adaptar-se al nou sistema tàctic. Al minut 11 Montes ha aprofitat un refús del porter a xut d'Oriol i ha avançat la Salle. En els minuts següents la Salle ha continuat buscant el gol, però s'ha topat amb el travesser en dues ocasions i amb un esplèndid Ivan, que ha salvat el seu equip d'anar perdent per una diferència molt més alta en els primers minuts de partit. No ha estat fins al 25' que Lluís ha pogut perforar la porteria visitant superant a Ivan. A partir d'aquí el porter visitant no ha tingut tanta fortuna en els seus intents de desviar els xuts sallencs. La Salle no ha minvat en el seu atac i ha intentat assolir un futbol combinatiu i ràpid. Amb les facilitats que ha deixat el rival, la Salle ho ha tingut fàcil i dos minuts més tard, Frigola ha establert el 3-0 definint tranquil·lament en un u contra u després d'una gran jugada col·lectiva. Al minut 33 una jugada calcada a la del primer gol ha permès a Montes marcar el quart. Dos minuts més tard un córner molt ben picat per Juncosa, l'ha rematat Lluís per posar el 5-0 al marcador. Al 37', Frigola ha tornat a marxar sol contra la porteria visitant i definint molt bé fent passar la pilota entre les cames del porter, ha marcat el sisè. Amb el  6-0 s'arribava al descans.

La segona part ha començat amb la mateixa dinàmica que com havia acabat la primera, i només un minut després de la represa, Lluís ha fet el seu hat-trick i establint el 7-0. En aquell moment la Salle ha baixat una marxa en el seu joc i la Pastoreta ha aprofitat la badada fent el gol de l'honor al 49'. No seria l'última opció dels visitants però Pol ha estat molt bé desviant la resta de xuts que li han fet. Tot i fer un joc més fluix la Salle ha reaccionat ràpidament i Pardo ha aprofitat la passada de la mort de Lluís per marcar el vuitè. Només tres minuts després, Pardo ha repetit després de rematar amb el cap un córner llençat per Arnau. I dos minuts més tard Montes ha tornat a marcar fent el seu hat-trick. A partir del 60' el partit s'ha tranquilitzat i la Salle ha preferit tocarla pilota  abans de buscar amb insistència la porta contrària. Finalment al minut 80, Oriol s'ha tret l'espina que portava clavada i ha aconseguit batre a Ivan, establint l'11-1 definitiu.

La valoració final del partit ha estat molt bona i s'espera que aquest seguit de golejades consecutives serveixi per agafar més moral de cara als partits que venen a partir d'ara i que es coneixen amb el nom de Tourmalet ja que la Salle jugarà contra els equips més durs de la lliga de manera consecutiva.

Amb aquest resultat els de J. Juncosa continuen líders en solitari amb 19 punts, un més que el Salou(-1), que ocupa la segona posició. El Salou es planteja ara com el rival més difícil de la lliga, ja que no ha deixat escapar cap punt i aquesta setmana a guanyat al Baix Camp, equip que també hauria d'estar en la zona noble de la taula. El Falset es despenja completament dels llocs capdavanters després de perdre per 4-0 contra Les Borges, que l'ha superat en la classificació. La setmana vinent la Salle visita, precisament, al Falset. Tot i la situació en la que es troben ara serà un partit on no s'espera una altra golejada sallenca però sí una nova victòria que serviria per comprovar que la Salle es pot centrar en un objectiu més ambiciós aquesta temporada. Per la seva banda el cadet B ha descansat aquesta setmana per petició expressa del seu rival, el CUSA.

Fitxa tècnica:

La Salle: Pol; Sergi, Dídac, Joaquim; Juncosa, Arnau, Lluís, Andreu; Oriol, Montes i Frigola. Al descans han entrat per Sergi i Frigola, els suplents Sabaté i Pardo. Durant tota la segona part s'han produït diverses tandes de canvis. No han pogut disputar el partit Ferré (lesionat) i Veciana i Víctor (absents).

La Pastoreta: Ivan, Jonathan, Nicolás, Francisco, Álex, Lluís, Sergio, Bruno, J. Maria, Nico, Junior.

Àrbitre: Mohammed Mahjoub. No ha ensenyat cap targeta groga i ha estat molt correcte en tot el partit exercint un bon arbitratge.