Pàgines

diumenge, 6 de maig del 2012

Final immillorable

La Salle acomiada la temporada amb la victòria més abultada de la campanya. Els de Reus han superat per 16-1 el Cambrils Unió. Els gols sallencs han estat obra de Frigola (x2), Veciana, Ametllé (x7), Pardo (x3), Oriol, Víctor i Lluís.

Alegria al final del partit

Partit molt plàcid pels de J. Juncosa des que ha començat. Al minut 2 Frigola ha avançat els locals i 8' Veciana engrandia la ventatja. Ametllé als minuts 16, 19 i 29; Pardo al 21' i Oriol al 31' col·locaven el 8-0 amb que s'ha arribat al descans.
A la segona meitat la Salle ha marcat vuit vegades més però s'ha vist sorprès al minut 69 i ha encaixat un gol. Primer han estat Pardo, Víctor i Ametllé els que han marcat en els primers minuts de la represa; al 50', 59' i 61' respectivament. Ametllé ha tornat a marcar en els minuts 63 i 72 fins que ha tancat el seu compte golejador al 74'. Lluís i Frigola al 65' i al 66' han estat els autors dels altres dos gols de la segona meitat.

Al vestuari s'ha viscut una gran alegria amb la culminació d'un gran treball que ha comportat una tercera plaça meritòria que probablement és menys del que es mereixia la Salle. L'entrenador J. Juncosa ha estat mantejat al cercle central al acabar el partit. La Salle acaba, doncs, la temporada en el tercer lloc de la classificació. Tot i ser un premi simbòlic, els sallencs han estat l'equip més realitzador de la competició, i amb la golejada d'avui han aconseguit un total de 140 gols. També mereix especial menció el joc net de l'equip reusenc que no ha vist cap targeta vermella en tota la lliga. El Cadet B ha descansat aquesta setmana.

Fitxa tècnica:

La Salle: Pol; Celma, Veciana, Lluís; Juncosa, Arnau, Frigola, Oriol, Andreu; Pardo i Ametllé. Han entrat a la primera part Víctor, Ferré i Poy. No han pogut disputar el partit els lesionats Montes i Dídac i l'absent Sabaté.

Cambrils Unió: Abdou, Edgar, David, Juan, Jordi Vicenç, Dani, Víctor, Khadir, Jacob, Josep, Marc.

Àrbitre: Marc Miró Badia. Ha ensenyat targeta groga als locals Abdou i Jordi en doble ocasió, cosa que li ha costat l'expulsió. L'arbitratge ha estat molt correcte.

Voldria acabar l'article d'avui agraint-vos a tots, tant lectors habituals com esporàdics, el fet de llegir-vos algun article dels que he anat penjant al llarg de la temporada. L'any que ve no crec que continüi amb les cròniques, així que donc les gràcies a les més de 6.000 visites que hem rebut.