Pàgines

diumenge, 15 d’abril del 2012

Sense premi

La Salle perd a casa contra les Borges per 3-5 i diu adéu a les aspiracions d'ascendre. Els gols sallencs van ser obra d'Ametllé, Veciana i Pardo.

Tot i que encara hi ha opcions matemàtiques només queden 9 punts en joc i la Salle necessitaria retallar-ne 6.

Veciana va dedicar el seu gol
al lesionat Edu.
El partit va ser molt semblant al de la primera volta i les Borges no va amagar el seu desig de guanyar els reusencs. Als primers minuts la Salle semblava tenir el control del partit però en un contraatac, els visitants es van avançar al minut 15. Sense temps per reaccionar, les Borges va fer el segon al 18'. J. Juncosa va canviar de tàctica i la Salle va abocar-se a l'atac, cosa que li va permetre arribar a igualar el partit. Primer Ametllé al 26' i Veciana de penal tres minuts després van aconseguir l'empat. El marcador no es mouria fins la segona meitat.


La segona part es va iniciar amb molta disputa per part dels dos equips, però eren els locals els que arribaven més vegades a la porteria rival. Les ocasions no es van poder transformar i les Borges va tenir més sort avançant-se al 70' amb un bon gol des de fora de l'àrea. Al minut 73, els visitants van deixar molt encarrilat el partit posant-se 2-4, però un gol de Pardo a les acaballes va donar esperances per l'empat. Finalment va ser les Borges qui va rematar el partit fent el 2-5 definitiu en l'últim minut.

La derrota va deixar tocats els jugadors de J. Juncosa que van veure com s'esvaïa el somni de l'ascens. Tot i no poder haver complert aquesta fita la temporada de la Salle ha estat la millor en els últims quatre anys, fet molt positiu. Queden encara tres partits més per finalitzar la temporada i ara l'objectiu passa per guanyar aquestes últimes jornades a mode d'orgull i sense cap pressió. Queden encara molts minuts que jugar i molts gols per marcar i una de les motivacions podria ser la d'acabar sent l'equip més golejador de la lliga. En aquesta lluita el Salou porta només cinc gols més que la Salle. Precisament és el Salou, l'altre equip que ha aconseguit guanyar els reusencs, el rival de la setmana següent, novament al Mas Iglesies. El Cadet B tampoc passa pel millor moment i aquesta setmana va caure contra el cuer per 2-3.

Fitxa tècnica:

La Salle: Pol; Celma, Veciana, Juncosa, Lluís; Arnau, Oriol, Frigola, Andreu; Pardo i Ametllé. Durant la primera part va entrar Montes, al descans Poy i a la segona meitat Víctor, Sabaté i Ferré. No va poder disputar el partit el lesionat Dídac.

Les Borges: Marc, Xavier, Álex, Miguel, Bernat, Joan, Enric, Josep, Albert, Feliu, Pau, David, Abel, Luís, Álex, Aleix i Martí.

Àrbitre: Joan Masip Sangenís. Va ensenyar targeta groga als locals Montes i Lluís i als visitants Pau, Joan i Miguel. Arbitratge influït per la dificultat del partit amb moltes protestes per part dels dos equips i algunes errades conseqüència, probablement, de la pressió.

GO SALLE!

Totes les fotos de la Jornada

Fotos: Josep Garcia Caballé

1 comentari:

  1. Penso que la Salle es un gran club de futbol que te un estil de joc predefinit: el toc.
    Destaca per un joc influenciat per una figura imponent del vestuari, el numero 16. Aquest home es el que guia l'equip, es la brujula; aporta la intensitat adequada a l'equip i a la vegada la pausa necessaria. Sense cap dubte es una peça clau per aquest equip, quan no hi es ell al camp el conjunt ho pateix.
    Deixeume acabar citant dos jugadors que tambe son importants en les files de la salle, un tal Pardo i un tal Uri, aquest ultim es de color negre pero nascut aqui casa nostra, Reus.

    ResponElimina