Pàgines

diumenge, 18 de març del 2012

Sense frenar

La Salle supera la Pastoreta per 0-4 en un partit més complicat de l'esperat. Els gols sallencs van ser obra de Lluís, Andreu i Ametllé (x2).

El gol de Lluís
La Salle va sortir al camp una mica adormida i en els primers minuts hi van haver moltes imprecissions en les passades i en les decisions que prenien els de J. Juncosa. A mesura que van passar els minuts els visitants van començar a dominar la pilota i la possessió va ser completament sallenca. Malgrat control·lar el partit, la influència del joc es trobava sobretot en el camp de la Salle i al mig del camp i els jugadors no s'acabaven de decidir a buscar els homes d'atac. Més endavant el ritme va canviar empès per les presses dels visitants. Les pilotes començaven a arribar a l'atac i es van desaprofitar ocasions molt clares. Al 30' es va fer justícia i Lluís va superar en un u contra u el porter local. Els deu minuts restants van continuar amb la mateixa tònica fins arribar amb els resultat de 0-1 al descans.

A la represa els jugadors de la Salle van sortir amb més ganes de fer gol i al minut 42, Andreu va aprofitar un refús a la frontal i amb un xut amb l'esquerra va aconseguir fer el segon. A partir d'aleshores la Salle va portar el partit al camp de la Pastoreta on va començar a desenvolupar bon joc. Al mig de diverses ocasions visitants, l'àrbitra va anul·lar un gol legal a Oriol. No va ser fins al minut 75, després d'alguns intents, que Ametllé va marcar convertint el 3-0 amb un xut creuat des de la frontal. Només un minut després el mateix Ametllé repetia deixant enrere el porter i marcant a porteria buida. Sense temps per cap gol més, el que seria el número 100 aquesta temporada, es va arribar a la fi del partit.

Amb aquest bon resultat, tot i que una mica curt, la Salle tanca un cicle de partits contra els rivals més assequibles de la lliga i es prepara per jugar contra rivals més directes. Els següents partits seran claus per continuar en la lluita per l'ascens i, sembla, que fins i tot pel liderat. El primer d'aquests equips és el Falset, que, tot i haver-lo guanyat amb molta contundència a la primera volta, és un equip perillós que pot posar en apurs els reusencs. Aquesta jornada s'han tornat a retallar punts respecte el Salou que ha perdut per 1-0 al camp del Baix Camp. Així doncs, la classificació es va apretant i el Salou només té 3 punts d'avantatge sobre l'Astorga i 4 sobre la Salle. El quart classificat és el Baix Camp encara a 6 punts de l'equip dirigit per J. Juncosa. El Cadet B no va jugar un bon partit i va perdre 5-0 contra el Baix Camp B.

Fitxa tècnica:

Pastoreta: Iván, Zacarías, Yassine, Nico, Lluís, Ivanov, Bruno, Ricardo, Júnior, Manu, Milton, Aitor, Álex, Josep, David, Sergio.

La Salle: Pol; Celma, Dídac, Lluís; Arnau, Juncosa, Oriol, Andreu; Pardo, Montes i Ametllé. Durant la primera part ha entrar Sabaté. No han pogut disputar el parit el lesionat Víctor i els absents Poy, Veciana, Frigola i Ferré.

Àrbitra: Maria Mercedes Martínez Bautista. No ha ensenyat cap targeta groga. Ha tingut un partit bastant plàcid salvant el seu error en la jugada del gol mal anul·lat a Oriol.